Arbeta hos oss

Eftersom antalet avtal ständigt ökar och vi har förvärvat nya verksamheter har vi på KommunMedia och i koncernen behov av fler säljare.

Vi söker dig som vill prova något nytt samtidigt som du har möjlighet att tjäna bra. Är du driven, utåtriktad, positiv och gärna har erfarenhet av arbete via telefon?

Om du tillhör dem, gammal som ung, som vill ha ett ny arbetsplats eller dem som vill prova på något nytt, så tveka inte att söka.
Kontakta oss så berättar vi vad det är för löner, arbetstider, arbetsuppgifter mm. Detta kan sedan leda till en tillsvidare anställning.

Du kan ringa direkt till Maria Saarinen 010-160 55 06 eller sända in din intresseanmälan via e-post till maria.saarinen@kommunmedia.se

Må bra

På KommunMedia arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och förbättra arbetsmiljön. Vi har till exempel ergonomiska arbetsplatser med höj- och sänkbara bord, två härliga lounge-avdelningar för nedvarvning under raster. Företaget erbjuder möjlighet till träning, veckovis massage och vi har dessutom tillgång till massagestol och ryggbänk.

Drick kranvatten!

Vi har förmodligen världens bästa kranvatten i Sverige. På kontoret har vi vattenautomat med kolsyra och på så vis behöver vi inte köpa vatten på flaska, vilket gör att vi sparar mycket på miljön. 

Datormiljö

På KommunMedia arbetar vi mycket med tunna klienter, dessa är ljudlösa (utan fläktar och surrande hårddiskar). Dessa alstrar mindre värme och förbrukar mindre energi än en vanlig stationär dator. Headset-, telefon och dator är sammankopplade för att hjälpa till att slå telefonnummer genom att klicka med musknappen.

De krav vi ställer på dig är:

– Att du är engagerad
– Att du är lyhörd
– Att du är positiv
– Att du är målinriktad

Det vi erbjuder dig är:

– Garantilön/provision
– Meriterande arbetslivserfarenhet
– Bra arbetsteam med positiva arbetskamrater

Är du intresserad av att jobba som säljare på KommunMedia?

Kontakta Maria Saarinen
Tel: 010-160 55 06
maria.saarinen@kommunmedia.se